The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21

The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21
The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21The Westin Resort, Costa Navarino Otevřen od 23.4.21

Poloha: Resort leží u překrásné písečné pláže Jónského moře na jihovýchodním cípu Peloponéského poloostrova. Resort leží přímo u golfového hřiště The Dunes Course a 7 km od hřiště The Bay Course. Nejbližší letiště je Kalamata (cca 55 km), letiště v Athénách je vzdáleno 315 km.

Hotel: Luxusní resort je inspirován typickými starými sídly regionu Messinia, kde se resort nachází. Pokoje jsou ve vilách z přírodního kamene. Vše je dokonale zakomponováno do okolní kopcovité krajiny. K dispozici je několik restaurací sezóně otevřených, kavárna, vnitřní bar i venkovní bary, 2 bazény, aqvapark pro děti, slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži, vnitřní bazén, fitness. Za poplatek potom hotelové lázně Anazoe (4.000 m2), whirlpool, sauna, masáže, tenisový kurt. Internetové připojení je možné na pokojích za příplatek 15 Euro/den nebo 6 Euro/1 hodina. WiFi v hotelové hale je zdarma.  

Ubytování: Pokoje Deluxe (cca 39m2) jsou vybaveny moderním nábytkem ze světlého dřeva. Pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou, fén, župan, TV, rádio, připojení k internetu, trezor, minibar, klimatizaci, balkón nebo terasu s výhledem na olivové háje nebo na upravené zahrady.  


Mapa

Blízká a partnerská hřiště

  • The Dunes

    The Dunes Course (par 72, 6.200 m, HCP 54) – vynikající hřiště s výbornými recenzemi navrhl bývalý americký kapitán Champion Masters a Ryder Cupu Bernhard Langer. Hřiště se nachází ve členité krajině s úžasným výhledem na moře a na řeku. Fairwaye jsou lemovány staletými vzrostlými olivovníky, celkovou atmosféru hřiště dotváří pohoří na horizontu.
    Detail
    The DunesThe Dunes
  •  
  • The Bay

      The Bay Course (par 71, 5.760 m, HCP 36/36) – hřiště, které navrhl Robert Trent Jones jr. v roce 2011, klade důraz na strategickou hru a je náročným testem pro golfisty všech kategorií. Hřiště poskytuje panoramatické výhledy na moře, zeleň hřiště a hory na pozadí. Některé jamky se hrají přímo u moře, většina podél zálivu Navarino. Zážitkem je večerní hra při nádherném západu slunce.  
    Detail
    The BayThe Bay